Изпратете запитване до: Вила Прекрасна

Попълнете формата за да изпратите Вашето запитване. Моля, уточнете важни подробности и специфични изисквания, които имате. Ако желаете можете да посочите начална и крайна дата на Вашият престой.


Вила Прекрасна

Албена


Цена: 10 - 15 лв. За над 3 нощувки - 10 лв.


Име: Милчо Колев

Адрес: вилна зона Орехите

Удобства:

Градина

Паркинг

Хладилник

Барбекю

Лятна кухня

Беседка

Предлагаме уютни стаи с по 2 и 3 легла в прекрасна триетажна вила до курорт „Албена”, само на 15-20 мин. пеша от плажа на курорта. Цената е 10 лв. на легло за минимум 4 нощувки. За по-малък брой нощувки цената е 15 лв.
Вилата е една от първите вили от вилната зона, до пикник-ресторант „Фиеста”, където може да се насладите на прекрасни вечери с богата фолклорна програма и единствените по рода си танци върху жарава.
В близост са разположени магазини и заведения на достъпни цени, както и автобусна спирка, откъдето може да се ползва транспорт до Балчик, Добрич, Варна.
Независимо от добре развитата инфраструктура, мястото е изключително тихо и спокойно - наблизо минава рекичка и отпред има само зеленина, много е красиво. Вилата разполага с достатъчно места за паркиране в двора, което гарантира сигурността на автомобила Ви. Обширният двор, външното барбекю и големите маси са предпоставка за незабравими вечери във весела компания.
Заповядайте, починете си от градската шумотевица! Насладете се на спокойствието и слънчевите лъчи!

Местоположение: